Tom Hardy, despre rating-ul primit de Venom » FilmTradus.Com - Filme 2019, 2018, 2017, noi, programe TV, cinema, premiere, trailere
» » Tom Hardy, despre rating-ul primit de Venom

???????? Tom Hardy, despre rating-ul primit de Venom

Tom Hardy, despre rating-ul primit de Venom
Titlu:
Tom Hardy, despre rating-ul primit de Venom
Voteaza!:
Categorie:

Filmul despre popularul antagonist al lui Spider-Man va ajunge în cinematografele noastre pe 5 octombrieSuccesul obţinut de Deadpool şi Logan pare să nu fi convins pe deplin compania Sony să renunţe la precauţii şi să aducă pe marele ecran o versiune şi mai îndrăzneaţă a lui Venom. Iniţial s-a crezut că filmul va fi chiar interzis minorilor, însă rating-ul anunţat pentru Statele Unite este unul destul de permisiv.

Este vorba despre PG-13, ceea ce înseamnă că, în ciuda scenelor de violenţă, copiii sub 13 ani vor putea vedea filmul, cu aprobarea părinţilor. În Marea Britanie însă, rating-ul este 15 – film potrivit doar celor peste 15 ani. Tom Hardy, alături de Riz Ahmed, interpretul doctorului Carlton Drake în film, a discutat cu MTV despre aceste clasificări ale filmului, şi a explicat că rating-urile sunt justificate şi permit accesul în sala de cinema şi a fanilor de vârste mai mici, familiarizaţi şi atraşi de lumea lui Spider-Man.

„Va fi accesibil celor sub 13 ani în Statele Unite, iar în Marea Britanie este interzis sub 15 ani. Este însă clar că tonul unui astfel de film poate oscila între zona unui rating interzis minorilor şi cea potrivită pentru copii şi tineri. Copiii mei, chiar şi cei mai mici, se uită la Spider-Man şi la Venom fără probleme şi au jucării cu aceste personaje, cum au şi cu altele. Şi nu se sperie de ele, însă cu siguranţă se poate merge şi în zona violenţei gratuite cu acest personaj, dacă îţi doreşti acest lucru – şi eu asta vreau – mai ales că avem oamenii potriviţi pentru aşa ceva”, a explicat Hardy.

Despre alegerea celor de la Sony, de a reduce violenţa din filmul Venom, presa de profil a speculat că ar avea de-a face cu un plan al companiei de a adapta personajul unei viitoare înţelegeri cu Disney pentru introducerea lui Spider-Man şi a antagoniştilor lui în Universul Cinematografic Marvel. În Romania, Venom se lanseză pe 5 octombrie şi a fost clasificat N-15 (nerecomandat sub 15 ani). dle templates freefilm online

ji
«    February 2019    »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 


Ce parere ai despre site-ul FilmTradus?